Gold Member Since 2014
Audited Supplier
Shenzhen U-Win Electronic (China) Co., Limited

Power Bank, Portable Power Bank, Slim Power Bank manufacturer / supplier in China, offering Free Sample Promotion Smart Power Bank, Wrist USB Flash Disk Wristband USB Driver, Christmas Gift Power Bank 4000mAh Power Bank External Battery and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Power Bank Li-polymer power bank Free Sample Promotion Smart Power Bank

Free Sample Promotion Smart Power Bank

Purchase Qty.:
(Pieces)
100-499 500+
FOB Unit Price: US $3 US $2.5
Purchase Qty. (Pieces) FOB Unit Price
100-499 US $3
500+ US $2.5
Get Latest Price
Production Capacity: 6000, 000PCS/ Month
Transport Package: OPP Bag, Blister Bag, Gift Bag( Per Request)
Payment Terms: T/T, Paypal, Money Gram

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: uwin-222
  • Compatible Brand: iPhone
  • Charging Type: Electric
  • Cell Type: 18650 Lithium-ion
  • LED Lighting: LED Lighting
  • Socket Type: for E.U.
  • Professional Name: Free Sample Promotion Smart Power Bank
  • Weight: 200g
  • Payment: T/T, Western Union, Money Gram
  • Printing: 1-10 Colors with Custom Design
  • Output: 5V/1A
  • Trademark: OEM
  • Origin: Shenzhen, China
  • Capacity: 2001-5000mAh
  • Carrying Way: Universal Split
  • Applicable Models: Mobile Phone
  • Display: With Display
  • Certification: CE, UL, CB, TUV, RoHS, CTIA, PSE, KC, GOST-R, SASO
  • Recyclable: Recyclable
  • Size: 112*68*8mm
  • Delivery Method: Delivery Method by Express, Air or Ship
  • Item: Free Sample Promotion Smart Power Bank
  • Input: 5V/1A
  • Search Key Words: Free Sample Promotion Smart Power Bank
  • Specification: CE, FCC, RoHS
  • HS Code: 8523511000
Product Description
Free sample promotion smart power bank

Features: 
100% Brand New With High Quality 
Widely compatible With Smart Mobile and All 5V digital devices 
High Quality Li-Polymer / Li-ion Battery, Over 500 times life Cycle. 
Safe, Reliable, Perfect for Using on Travelling and outdoor activities. 
Low Resistance and Energy Saving 
Customer Logo in Print 

Specifications: 
Material: Aluminium alloy,  polymer battery, Apple AC+Battery for you choose. 
Capacity Available: 5000 mAh--8000mAh for you choose 
Color: Red, White, Black, Blue, Purple, Pink, Green, Yellow for your choose 
Packing: Regular Packing, 50PCS/CTN, 
Production time: 15Days depend on your quantity 
Support: All kinds of mobile phones, PSP, iPod, MP3, digital camera, bluetooth earphone, etc... 

Included Accessories: 
1* Portable Power Bank 
1* Instruction manual 
1* USB Cable (adaptor can be based on customer's requirement) 


Terms & Conditions 

Trade term: EXW Shenzhen /FOB Shenzhen or others terms. 
Lead time: 1-3 days for sample order, 10-25 days for bulk order 
Minimum order: You can order single items as samples, We can offer discount if more than 5000PCS/item one order 

Payment terms: T/T, West Union, Paypal 

Shipping 
1. Shipping way: UPS, DHL, EMS, TNT, China POST, By sea, By air, customer can choose the shipping way by themselves. 
2. Before shipping we will pack the goods well in case for damage and for the shipping time depends on which shipping way you choose and the courier company and local customs, duties, thank you for your understanding in advance. 


Capacity
2100mAh- 5000mAh
FeatureSlim Power Bank 2200mAh, Customized Credit Card power Bank
Products forsmart phone &USB devices
Material PC+Metal+polymer Battery
ColorRed,yellow,blue ,green ,grey
InputDC 5V/1.5A
OutputDC 5V/1.5A
Charging Time3-4hours
LifeSpanmore than 500times
Product Size112*68*8mm
Net weight150g


RFQ:

--Q1: Could We Have OEM Package for That Products?
(OEM is Short for Original Equipment Manufacturer)
Answer:Yes, you could. We are very specialized in doing OEM, and almost all our clients would like ask us do that for them, that would be much better for the business and brand. And we would suggest our clients to do that if he or she do not required.
 
--Q2: If We Do Not Have The Designer, Could You Help Us to Design and How Much Should We Pay?
Answer: Yes, we could. If you do not have the designer, we could help you to design. But if your people could design that would be helpful, otherwise need a little more time to do the design. We do not need you to pay the fee of the design if your order quantity could reach our MOQ.
 
 
--Q3: What is The After-sale Service?
Answer:
    1. We will send you free samples for the new one.
    2. We will give you the best suggestions and the market trend.
    3. If our products have any problem, we will resend the same amount for the default ones, and you send us back for the default ones.
 
--Q4: What is The Best Shipping Way to Our Country?
Answer: For the best shipping that would be depends on the weight, timeliness. But we promise we will tell you the best shipping way based on your order.
 
--Q5: What Should I Do If I Make The Order to You?
Answer: Two things you need to do. When we get all the details (detail products information, delivery address, contact person and number)of your order ,we will make out an invoice and send you, you check the detail for the invoice, if you confirm then arrange the payment. And we will arrange your order when you deal the payment.
 
--Q6: What Would Be The Delivery Time For The Goods?
Answer: That would be depends. Like the sample order, 1-3 working days.Bulk order, 5-15 working days.
 
--Q7: If We Need The Products Urgently,Could You Push Our Order?
Answer: Yes, We could. As you know all our production could be with its schedule,if you indeed wanna the products urgently, we could arrange our people to over-time work and arrange your order first if all the original material is ready.
 
--Q8: How Could Contact You Anytime, Since We Have The Time Different?
Answer: You could contact me. I will always online. 


Our Service: 

1)OEM available
 
2)Custom logo available
 
3)Custom packing available
 
4)Free sample available
 
5)professional marketing and shipping department to solve your question efficiently

You are welcome to visit our factory and OEM is Welcome! 
We sincerely welcome all new and old customers come to discuss the purchase, we will be happy to provide you with high quality and flexible service at competitive prices! We can use various transportation ways and customized packing, logo, shape and color. Thank you!
Send your message to this supplier
Avatar
Miss sierra
sales
*From:
To: Miss sierra
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now