Gold Member Since 2014
Audited Supplier
Shenzhen U-Win Electronic (China) Co., Limited

Power Bank, Portable Power Bank, Slim Power Bank manufacturer / supplier in China, offering Slim Credit Card Power Bank Portable Charger for Smart Phone, Portable 10000mAh Power Bank Charger, Wholesale Qi Wireless Charging Power Bank Charger 10000mAh and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Power Bank Li-polymer power bank Slim Credit Card Power Bank Portable Charger for Smart Phone

Slim Credit Card Power Bank Portable Charger for Smart Phone

Purchase Qty.:
(Pieces)
100-499 500+
FOB Unit Price: US $3.5 US $3.4
Purchase Qty. (Pieces) FOB Unit Price
100-499 US $3.5
500+ US $3.4
Get Latest Price
Port: Shenzhen, China
Production Capacity: 500, 000PCS/ Month
Payment Terms: T/T, Western Union, Paypal, Money Gram

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: uwin243
  • Capacity: 5001-8000mAh
  • Carrying Way: Universal Split
  • Applicable Models: Mobile Phone
  • Display: Without Display
  • Certification: CE, UL, CB, TUV, RoHS, CTIA, PSE, KC, GOST-R, SASO
  • Recyclable: Recyclable
  • Weight: 150g
  • Printing: 1-10 Colors with Custom Design
  • Item: Slim Credit Card Power Bank Portable Charger
  • OEM: Available
  • Search Key Words: Portable Charger
  • Transport Package: OPP Bag, Gift Box, etc
  • Origin: Shenzhen, China
  • Battery is Removable: No
  • Compatible Brand: iPhone
  • Charging Type: Electric
  • Cell Type: Li-Polymer
  • LED Lighting: Without LED Lighting
  • Socket Type: for E.U.
  • Professional Name: Power Bank
  • Logo: Available
  • Delivery Method: Delivery Method by Express, Air or Ship
  • Color: Optional
  • Valid of Quotation: 7 Days
  • Trademark: OEM
  • Specification: CE, FCC, RoHS
  • HS Code: 8504401990
Product Description
Slim credit card Power bank portable charger for smart phone
 
item nameSlim credit card Power bank portable charger for smart phone
other namepower bank
parameters of this model:
brandoem
modeluwin-243
cell typeli-ion battery
capacity5000mah
materialabs+pc
coloras picture
dimension92*62*6.6mm
weight200g
carton size51*41*20cm
inputdc 5v/1a
outputdc 5v/1a~2.1a
power efficiency85%
other parameters of our power banks: 
usagecell phone,mobile phone,tablet,mp3,psp,speaker
capacity5000mah
certificationce,rohs,fcc
featureportable,new coming,universal,usb,external
stylelong lasting,best,new,handy,emergency,high capacity
cell type18650,li-ion battery,lithium polymer
serviceoem,odm


features:
1. portable, compact, small & fashionable design.
2. built-in li-polymer battery
3. shell adopt fire-proof material, strong and anti-shock.
4. high power efficiency, normally no less than 80%.
5. intelligent chip control and top 3a+ cell ensure fast charging and mobile phone protection..
6. led light function, can be used as flashlight at night..
7. auto power on and off when connecting to digital products.
8. over-charge, over-discharge, over-load, over current and short circuit protection.
9. compatible with various mobile digital products, including mobile phones, e-books,pda, bluetooth headset, mp3 players, portable gaming devices, digital camera, gps devices,etc.


specification:
capacity: 5000mah
battery: li-polymer
dimension: 96*62*5mm
input: 3.7v-5v/1a
output: 5v/1a
product n.w.: 70g
usb interface: single
color: white+blue

accessories:
power bank ×1
user guide ×1
   
scope of application:dc5v input of all brands of mobile phones
tablet pc (ipad. ..), mp3, psp, digital cameras and other mobile equipment
capacity:5000mah
battery:li-polymer
weight:150g
output voltage:dc5v---1a(max)
input voltage:dc5v---1a(max)
circle life:> 500  times
charging time:about 4 hours
color:pink/  black / white/ blue/green/yellow

rfq:

--q1: could we have oem package for that products?
(oem is short for original equipment manufacturer)
answer:yes, you could. we are very specialized in doing oem, and almost all our clients would like ask us do that for them, that would be much better for the business and brand. and we would suggest our clients to do that if he or she do not required. 

--q2: if we do not have the designer, could you help us to design and how much should we pay?
answer: yes, we could. if you do not have the designer, we could help you to design. but if your people could design that would be helpful, otherwise need a little more time to do the design. we do not need you to pay the fee of the design if your order quantity could reach our moq.  


--q3: what is the after-sale service?
answer:
    1. we will send you free samples for the new one.
    2. we will give you the best suggestions and the market trend.
    3. if our products have any problem, we will resend the same amount for the default ones, and you send us back for the default ones. 

--q4: what is the best shipping way to our country?
answer: for the best shipping that would be depends on the weight, timeliness. but we promise we will tell you the best shipping way based on your order. 

--q5: what should i do if i make the order to you?
answer: two things you need to do. when we get all the details (detail products information, delivery address, contact person and number)of your order ,we will make out an invoice and send you, you check the detail for the invoice, if you confirm then arrange the payment. and we will arrange your order when you deal the payment. 

--q6: what would be the delivery time for the goods?
answer: that would be depends. like the sample order, 1-3 working days.bulk order, 5-15 working days. 

--q7: if we need the products urgently,could you push our order?
answer: yes, we could. as you know all our production could be with its schedule,if you indeed wanna the products urgently, we could arrange our people to over-time work and arrange your order first if all the original material is ready. 

--q8: how could contact you anytime, since we have the time different?
answer: you could contact me. i will always online. 
Send your message to this supplier
Avatar
Miss sierra
sales
*From:
To: Miss sierra
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now