Gold Member Since 2014
Audited Supplier
Shenzhen U-Win Electronic (China) Co., Limited

Mouse Hub, USB Hub, Hub manufacturer / supplier in China, offering Coffee/Tea/Cup Warmer Heater Pad Office USB 2.0 Hub 4 Port, Mini 32GB OTG USB Flash Memory, Promotional Customized Wood USB Stick USB Pen Drive (uwin-129) and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product ungroup Coffee/Tea/Cup Warmer Heater Pad Office USB 2.0 Hub 4 Port

Coffee/Tea/Cup Warmer Heater Pad Office USB 2.0 Hub 4 Port

Purchase Qty.:
(Pieces)
100-199 200-9,999 10,000+
FOB Unit Price: US $6 US $5.9 US $5.8
Purchase Qty. (Pieces) FOB Unit Price
100-199 US $6
200-9,999 US $5.9
10,000+ US $5.8
Get Latest Price
Port: Shenzhen, China
Production Capacity: 10000PCS/Month
Payment Terms: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, Money Gram, in cash

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: U357
  • Structure Function: Stackable HUB
  • Network Management: Network Management
  • Transfer Rate: 480Mbps
  • Size: Desktop
  • Signal Processing: Intelligent HUB
  • Valid of Quotation: 7 Days
  • Gift Box etc Hs Code: 8536690000
  • QC: Test One by One Before Delivery
  • Interface: High Speed USB 2.0 Hub, Four Ports
  • Trademark: OEM
  • Specification: CE FCC RoHS
  • HS Code: 8523511000
  • Interface Type: USB
  • Bandwidth: 100Mbps
  • Ports: ≥10
  • Compatible Network: Token Ring NetWork
  • LAN: Switch HUB
  • Sample: Available
  • Key Word: Hub
  • Application: USB
  • Brand Name: All Brand
  • Model: Uo186544
  • Transport Package: Poly Bag Free, Metal Box,Paper Box,Customizing PAC
  • Origin: Shenzhen China
Product Description
  Coffee/Tea/Cup Warmer Heater PAD OFFICE USB 2.0  Hub  4 Port  
 


Product Name

Flower Shape USB Hub USB 2.0

Item No.

uwin-050

Material

ABS

Color

as request

MOQ

100 pieces

Sample Time

3-5 days for customizing your own logo printing

Production time

3-7 days after order and artwork confirmed

Overseas Market

America, Europe, Mid-east, South America, etc

Description

with 4 USB interface, each up to 500MA power supply
No driver installation required
USB 2.0 interface, backward compatible with 1.0/1.1
Supports: Windows 98/98SE/2000/ME/ Vista/XP/MAC OS8.6, etc.
180-degree twists to maximize accessibility and efficiency. 

Packing Details

1/pc blister card, 100pcs/ctn, 45 x 38 x 30cm, 9kg/10kg

Payment Term

30% deposit in advance, balance before shipment

Quality Standard

EU and US certificated standard
 
Specifications: 
- Fully compliant with USB 2.0 specification
- Backwards compatible with USB 1.1
- Maximum data transfer rate is 480Mbps
- Connects up to 4 devices together without a power adapter
- Individual Port over-current protection
- Plug and play
- No driver installation required
- LED Indicator (red or blue)
- Support Windows 98 SE, 200, Me, XP, 7, 8, Vista, Linux or Mac

* Customize design is welcomed. *
* Free samples are available. *
* High quality with competitive price. *
* Best after-sales service. *
 
1. We thought that every customer is one of our family
2. Best service with help is needed, if you have any problem, the first one you thought for help must be our team
3. Try our best to meet our customers requirements. 
4. always online. 
5. Check the item one by one before packing. 
6. Delivery the product within our promise time. 
7. follow the order all the time, till you sell them successfully without any problem
8. Solve all the problems after we got complaints from dear customers, no excuse! 
Because your problem, is ours: -)
9. technical support, even you see us new here on alibaba, we've already make these accessories for more than 8 years in Mainland
We will go through
all the questions with you! 
 
--Q1: What is The Warranty For our Products? 
 
Answer: 5 years. 
 
--Q2: What is The After-sale Service? 
 
Answer:  
 
1. We will send you free samples for the new one.  
2. We will give you the best suggestions and the market trend. 
 3. If our products have any problem, we will resend the same amount for the default ones, and you send us back for the default ones. 
 
--Q3: What is The Best Shipping Way to Our Country? 
 
Answer: For the best shipping that would be depends on the weight, timeliness. But we promise we will tell you the best shipping way based on your order. 
 
--Q4: What Should I Do If I Make The Order to You? 
 
Answer: Two things you need to do. 
 
When we get all the detail (detail products information, delivery address, contact person and number)of your order, we will make out an invoice and send you, you check the detail for the invoice, if you confirm then arrange the payment. And we will arrange your order when you deal the payment. 
 
--Q5: How Could Contact You Anytime, Since We Have The Time Different? 
 
Answer: You could contact me, we will always online, 
 
-Q6: Could We Have OEM Package for That Products? 
 
(OEM is Short for Original Equipment Manufacturer)
 
Answer: Yes, you could.  
 
We are very specialized in doing OEM, and almost all our clients would like ask us do 
 
that for them, that would be much better for the business and brand. And we would 
 
suggest our clients to do that if he or she do not required. 
 
--Q7: If We Do Not Have The Designer, Could You Help Us to Design and How Much Should We Pay? 
 
Answer: Yes, we could.  
 
If you do not have the designer, we could help you to design. But if your people 
 
could design that would be helpful, otherwise need a little more time to do the design. 
 
We do not need you to pay the fee of the design if your order quantity could reach our MOQ. 
 
--Q8: What Would Be The Delivery Time For The Usb Hub? 
 
Answer: That would be depends. 
 
Like the sample order, 1-3 working days. 
 
Bulk order, 5-15 working days.
  
Send your message to this supplier
Avatar
Miss ruby
sale
*From:
To: Miss ruby
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now

Find Similar Products By Category