Gold Member Since 2014
Audited Supplier
Shenzhen U-Win Electronic (China) Co., Limited

Power Bank, Portable Power Bank, Power Bank 20000mAh manufacturer / supplier in China, offering 20000mAh Portable Charger Power Bank, Three USB Ports 8000mAh Power Bank with Flash Light, Gift Bamboo USB Flash Drive, Bamboo Cheap USB Stick and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Power Bank 18650 power bank 20000mAh Portable Charger Power Bank

20000mAh Portable Charger Power Bank

FOB Price: US $5-7 / Piece
Min. Order: 100 Pieces
Min. Order FOB Price
100 Pieces US $5-7/ Piece
Get Latest Price
Port: Shenzhen, China
Production Capacity: 10000PCS/ Month
Payment Terms: T/T, Western Union, Paypal, Money Gram

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: uwin-160
  • Capacity: 12001-15000mAh
  • Carrying Way: Universal Split
  • Applicable Models: Mobile Phone
  • Display: With Display
  • Certification: CE, UL, RoHS, PSE, GOST-R, SASO
  • Recyclable: Recyclable
  • Printing: 1-10 Colors with Custom Design
  • Item: 20000mAh Portable Charger Power Bank
  • Feature: 20000mAh Portable Charger Power Bank
  • Search Key Words: 20000mAh Portable Charger Power Bank
  • Weight: 300g
  • Transport Package: Gift Box and Carton
  • Origin: Shenzhen, China
  • Battery is Removable: No
  • Compatible Brand: iPhone
  • Charging Type: Electric
  • Cell Type: Li-Polymer
  • LED Lighting: LED Lighting
  • Socket Type: for E.U.
  • Professional Name: 20000mAh Portable Charger Power Bank
  • Payment: T/T, Western Union, Money Gram
  • Delivery Method: Delivery Method by Express, Air or Ship
  • Color: White, Red,
  • Packaging: as Per Custom
  • Trademark: OEM
  • Specification: CE, FCC, RoHS
  • HS Code: 8711901090
Product Description
20000mAh portable charger power bank
Name20000mAh portable charger power bank
Modeluwin-160
Capacity20000mah
CellLithium polymer battery
Life time>500 times
InputDC 5V 1A
OutputDC 5V 500mAh, 1200mAh
MaterialABS plastic with UV super shiny treatment
Weight300g
ColorGreen, black, white, blue, gray, pink, red
FeaturePokemon design
Charge timefully charged in 6 hours by adapator
Warranty1 year
CertificateCE ROHS FCC MSDS UN38.3
Life time>500times
PackageNeutral box, Retail box, OEM box
Individual package size225*115*30mm
Carton size47X39X25cm
Pcs/carton80pcs
G.W.17kg
Package1x Power bank 
1x Mirco charging cable
4 x connectors
1x Package


 --The Features of Our Power Bank
    1. 100% Brand New and High quality.
    2. Large capacity.
    3. Colorful and ergonomic design suitable for promotion gift
    4. Integrated aluminium alloy shell, high structural strength and elegant appearance.
    5. Ideal USB expansion for portable use on the road or at home.
    6. Human engineering round corner design, more comfortable to handle.
    7. With anodize oxidation technology.
    8. Compatible with smartphone and Tablet PC(the power bank will adjust the output current automatically to meet different devices' needs).
    9. Color or logo: Customized.
 
 
   --The Details of Our Power Bank
    1. Showing stylish for the brand
    2. The Capacity of power bank is optional
    3. Promoting brand design and bring advertisement to POP, and convey to the consumers naturally.
    4. Making sales  promational
    5. Design with the concept of fashion, elegant and modern
    6. Over-charge and discharge protection
    7. High quality and real capacity
    8. Environmental Protection
 
Our Services

1) Your inquiry will be replied within 12 hours.
2) Well-trained & experienced sales can reply your inquiries in English.
3) Working time: 8:30 am ~6:00 pm, Monday to Friday (UTC+8).During working time, E-mail will be replied to you within 2 hours
4) OEM & ODM projects are highly welcomed. We have strong R&D team.
5) The order will be produced exactly according to order details and proofed samples. Our QC will submit inspection report before shipment.
6) Your business relationship with us will be confidential to any third party.
7) Good after-sale service.
 Why Choose Our Products?
 1.We are Gold Supplier on Alibaba.
 2.We are a factory manufacturing,best production capability, best quality control, Best Service.
 3.100% QC inspection Before Shipping.
 4.CE/FCC/ROHS certificates, more competitive price.
 5.We do our best to help our clients to get better business with high quality products and best after-sale service.
 
Packaging & Shipping
credit card power bank
1pc/box,100pcs/ctn
Ctn size:51*41*20cm
G.w./N.w.:9.5/8.5kgs

RFQ:
--Q1: Could We Have OEM Package for That Products?
(OEM is Short for Original Equipment Manufacturer)
Answer:Yes, you could. We are very specialized in doing OEM, and almost all our clients would like ask us do that for them, that would be much better for the business and brand. And we would suggest our clients to do that if he or she do not required.
 
--Q2: If We Do Not Have The Designer, Could You Help Us to Design and How Much Should We Pay?
Answer: Yes, we could. If you do not have the designer, we could help you to design. But if your people could design that would be helpful, otherwise need a little more time to do the design. We do not need you to pay the fee of the design if your order quantity could reach our MOQ.
 
 
--Q3: What is The After-sale Service?
Answer:
    1. We will send you free samples for the new one.
    2. We will give you the best suggestions and the market trend.
    3. If our products have any problem, we will resend the same amount for the default ones, and you send us back for the default ones.
 
--Q4: What is The Best Shipping Way to Our Country?
Answer: For the best shipping that would be depends on the weight, timeliness. But we promise we will tell you the best shipping way based on your order.
 
--Q5: What Should I Do If I Make The Order to You?
Answer: Two things you need to do. When we get all the details (detail products information, delivery address, contact person and number)of your order ,we will make out an invoice and send you, you check the detail for the invoice, if you confirm then arrange the payment. And we will arrange your order when you deal the payment.
 
--Q6: What Would Be The Delivery Time For The Goods?
Answer: That would be depends. Like the sample order, 1-3 working days.Bulk order, 5-15 working days.
 
--Q7: If We Need The Products Urgently,Could You Push Our Order?
Answer: Yes, We could. As you know all our production could be with its schedule,if you indeed wanna the products urgently, we could arrange our people to over-time work and arrange your order first if all the original material is ready.
 
--Q8: How Could Contact You Anytime, Since We Have The Time Different?
Answer: You could contact me. I will always online. 

 
Send your message to this supplier
Avatar
Miss sierra
sales
*From:
To: Miss sierra
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now