Gold Member Since 2014
Audited Supplier
Shenzhen U-Win Electronic (China) Co., Limited

Power Bank, Emergency Power Bank, Cell Phone Charger manufacturer / supplier in China, offering Emergency Power Bank Disposable Cell Phone Charger for Gift Promotion, Bulk Wooden 2GB Engraving Logo Wood USB Flash Drive, Hot Selling 4*18650 Battery Tomo Power Bank and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Power Bank 18650 power bank Emergency Power Bank Disposable Cell Phone Charger for Gift Promotion

Emergency Power Bank Disposable Cell Phone Charger for Gift Promotion

FOB Price: US $2-3 / Piece
Min. Order: 100 Pieces
Min. Order FOB Price
100 Pieces US $2-3/ Piece
Get Latest Price
Port: Shenzhen, China
Production Capacity: 800, 000PCS/Month
Payment Terms: T/T, Western Union, Paypal, Money Gram

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: uwin-360
  • Capacity: ≤2000mAh
  • Carrying Way: Universal Split
  • Applicable Models: Mobile Phone
  • Display: With Display
  • Certification: CE, RoHS
  • Recyclable: Recyclable
  • Dimension: 66*20*35mm
  • Input: 5V 1A
  • Item Name: Emergency Power Bank Disposable Cell Phone Charger
  • Compatible: iPhone, MP3, MP4, PSP, etc
  • Search Key Word: Emergency Power Bank
  • Transport Package: Gift Box, Custom Packaging
  • Origin: Guangdong of China
  • Battery is Removable: No
  • Compatible Brand: iPhone
  • Charging Type: Electric
  • Cell Type: Li-Polymer
  • LED Lighting: LED Lighting
  • Socket Type: for E.U.
  • Professional Name: Emergency Power Bank Disposable Cell Phone Charger
  • Weight: 50g
  • Output: 5V 1A
  • Logo: Available
  • Valid of Quotation: 7 Days
  • Trademark: OEM
  • Specification: CE, FCC, RoHS
  • HS Code: 8504401990
Product Description
Emergency power bank disposable cell phone charger for gift promotion

 
Item NameEmergency power bank
Parameters of this model:
BrandOEM
Modeluwin-360
Cell Type18650 Lithium battery
MaterialABS+PC
ColorAS picture
Weight600g
InputDC 5V/1A
OutputDC 5V/1A
Power Efficiency85%
Other parameters of our power banks: 
UsageCell phone,mobile phone,tablet,mp3,psp,speaker
CompatibilityFor Iphone,Nokia,Samsung,Blackberry,HTC,Motorola,LG
Capacity20000mah
CertificationCE,ROHS,FCC
FeaturePortable,new coming,universal,usb,external
StyleLong lasting,best,new,handy,emergency,high capacity
Cell type18650,Li-ion Battery,Lithium polymer
ServiceOEM,ODM

Features:
 
1. Brand new 100%
2. Stylish ABS with 4 USB outport design with Anti theft Systems
3. Built-in 600mAh real capacity rechargeable Li-ion battery
4. 600mAh capability, powerful with long operation time
5. Designed to provide power for your iPhone
6. Compatible with Nokia, Samsung, HTC, MP3, MP4, and other mobile phones.
7. High efficiency of power conversion.
8. Electricity-saving function.
9. Portable friendly, practical and long cycle life.
10. Safe and reliable, perfect for using on travel and outdoor activities
 
Packaging:
Sample Package: PE bag is free and each individual inside with PE bag is fine if customer required.
Gift Package: USD 0.15/pc-USD 0.35/pc needs to be paid in most case, they are free for big order.
Customized Package: Welcome and we could do any customized package for you.

Shipping Details:
Shipping Fee: Paid by paypal / Paid by bank account: HSBC or our China bank account
Shipping Way:
DHL/UPS:3- 4 working days for arrival after the delivery.we confirmed the payment
FeDex:5-7 working days after the delivery. confirmed the payment
Sea Freight:a little long specially for big order
Delivery:Samples(1-1000pcs and below): 3-15 working days after we confirmed the payment.

RFQ:

--Q1: Could We Have OEM Package for That Products?
(OEM is Short for Original Equipment Manufacturer)
Answer:Yes, you could. We are very specialized in doing OEM, and almost all our clients would like ask us do that for them, that would be much better for the business and brand. And we would suggest our clients to do that if he or she do not required.
 
--Q2: If We Do Not Have The Designer, Could You Help Us to Design and How Much Should We Pay?
Answer: Yes, we could. If you do not have the designer, we could help you to design. But if your people could design that would be helpful, otherwise need a little more time to do the design. We do not need you to pay the fee of the design if your order quantity could reach our MOQ.
 
 
--Q3: What is The After-sale Service?
Answer:
    1. We will send you free samples for the new one.
    2. We will give you the best suggestions and the market trend.
    3. If our products have any problem, we will resend the same amount for the default ones, and you send us back for the default ones.
 
--Q4: What is The Best Shipping Way to Our Country?
Answer: For the best shipping that would be depends on the weight, timeliness. But we promise we will tell you the best shipping way based on your order.
 
--Q5: What Should I Do If I Make The Order to You?
Answer: Two things you need to do. When we get all the details (detail products information, delivery address, contact person and number)of your order ,we will make out an invoice and send you, you check the detail for the invoice, if you confirm then arrange the payment. And we will arrange your order when you deal the payment.
 
--Q6: What Would Be The Delivery Time For The Goods?
Answer: That would be depends. Like the sample order, 1-3 working days.Bulk order, 5-15 working days.
 
--Q7: If We Need The Products Urgently,Could You Push Our Order?
Answer: Yes, We could. As you know all our production could be with its schedule,if you indeed wanna the products urgently, we could arrange our people to over-time work and arrange your order first if all the original material is ready.
 
--Q8: How Could Contact You Anytime, Since We Have The Time Different?
Answer: You could contact me. I will always online. 


 
Send your message to this supplier
Avatar
Miss sierra
sales
*From:
To: Miss sierra
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now