Gold Member Since 2014
Audited Supplier
Shenzhen U-Win Electronic (China) Co., Limited

Laser Keyboard, Virtual Laser Keyboard, Power Bank manufacturer / supplier in China, offering Wireless Bluetooth Laser Virtual Keyboard Qwerty with High Quality, Micro SD Card TF Card Flash Memory Card, Customized USB Flash Drive 128MB-64GB Business Gift USB and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product laser keyboard Wireless Bluetooth Laser Virtual Keyboard Qwerty with High Quality

Wireless Bluetooth Laser Virtual Keyboard Qwerty with High Quality

Purchase Qty.:
(Pieces)
50-99 100-499 500-999 1,000-4,999 5,000+
FOB Unit Price: US $33 US $32.9 US $32.8 US $32.7 US $32.6
Purchase Qty. (Pieces) FOB Unit Price
50-99 US $33
100-499 US $32.9
500-999 US $32.8
1,000-4,999 US $32.7
5,000+ US $32.6
Get Latest Price
Production Capacity: 10000PCS/Month
Transport Package: Poly Bag Free, Metal Box,Paper Box,Customizing PAC
Payment Terms: L/C, T/T, D/P, Paypal, Money Gram, Western Union

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: TVD
  • Package: as Per Custom
  • shipment: by Air /by Sea
  • Key Words: Power Bank
  • Capacities: Customized
  • MOQ: 100
  • Compatible Brand: All
  • Charging Type: Electric
  • Cell Type: Li-Polymer
  • LED Lighting: LED Lighting
  • Socket Type: All
  • Trademark: OEM
  • Origin: Shenzhen China
  • Bran Name: Cheap Price Bluetooth Virtual Laser Keyboard Pow
  • Sample: Available
  • Model: E01
  • Size: 38mmx75mmx18mm
  • Valid of Quotation: 7 Days
  • Capacity: 2001-5000mAh
  • Carrying Way: Universal Split
  • Applicable Models: All
  • Display: With Display
  • Certification: SASO, GOST-R, TUV, CE, RoHS, PSE, CTIA, CB, UL, KC
  • Recyclable: Recyclable
  • Specification: CE FCC RoHS
  • HS Code: 8507600090
Product Description
Cheap Price Bluetooth  Virtual Laser Keyboard  power bank 5200mah

ItemDescription
Keyboard light sourceRed laser diode
Keyboard layoutApprox.19mm incline, sized QWERTY layout
Projection size245mm(W)*110mm(H)
 Keyboard locationApprox. 100mm from keyboard device
Required projection surface Non-reflective, opaque flat surface 
Recognition rateOver 350 characters per minute
Operation SurfaceAny opaque flat surface
 Working TemperatureApprox. -10~40°C/90%RH
Storage TemperatureApprox. -20~40°C°C/~90%RH
Physical Dimension38mmx75mmx18mm
 weightApprox. 60g
OutputThe USB power, Lower 1A @ 5V
Battery capacity: Polymer rechargeable battery,1000mAH(Max)@3.7V
Battery working time120 minutes
Battery charging time200 minutes
USB interfaceUSB 1.1 and 2.0. USB HID Ver. 1.0
BluetoothV3.0(class 2), HID Profile Ver. 1.0
Frequency Range2402-2480MHz
Channel79
ModulationGFSK
 
Our Services

1) Your inquiry will be replied within 12 hours.
2) Well-trained & experienced sales can reply your inquiries in English.
3) Working time: 8:30 am ~6:00 pm, Monday to Friday (UTC+8).During working time, E-mail will be replied to you within 2 hours
4) OEM & ODM projects are highly welcomed. We have strong R&D team.
5) The order will be produced exactly according to order details and proofed samples. Our QC will submit inspection report before shipment.
6) Your business relationship with us will be confidential to any third party.
7) Good after-sale service.
 Why Choose Our Products?
 1.We are Gold Supplier on Alibaba.
 2.We are a factory manufacturing,best production capability, best quality control, Best Service.
 3.100% QC inspection Before Shipping.
 4.CE/FCC/ROHS certificates, more competitive price.
 5.We do our best to help our clients to get better business with high quality products and best after-sale service.
 
Packaging & Shipping
credit card power bank
1pc/box,100pcs/ctn
Ctn size:51*41*20cm
G.w./N.w.:9.5/8.5kgs
--Q1: Could We Have OEM Package for That Products?
(OEM is Short for Original Equipment Manufacturer)
Answer:Yes, you could. We are very specialized in doing OEM, and almost all our clients would like ask us do that for them, that would be much better for the business and brand. And we would suggest our clients to do that if he or she do not required.
 
--Q2: If We Do Not Have The Designer, Could You Help Us to Design and How Much Should We Pay?
Answer: Yes, we could. If you do not have the designer, we could help you to design. But if your people could design that would be helpful, otherwise need a little more time to do the design. We do not need you to pay the fee of the design if your order quantity could reach our MOQ.
 
 
--Q3: What is The After-sale Service?
Answer:
    1. We will send you free samples for the new one.
    2. We will give you the best suggestions and the market trend.
    3. If our products have any problem, we will resend the same amount for the default ones, and you send us back for the default ones.
 
--Q4: What is The Best Shipping Way to Our Country?
Answer: For the best shipping that would be depends on the weight, timeliness. But we promise we will tell you the best shipping way based on your order.
 
--Q5: What Should I Do If I Make The Order to You?
Answer: Two things you need to do. When we get all the details (detail products information, delivery address, contact person and number)of your order ,we will make out an invoice and send you, you check the detail for the invoice, if you confirm then arrange the payment. And we will arrange your order when you deal the payment.
 
--Q6: What Would Be The Delivery Time For The Goods?
Answer: That would be depends. Like the sample order, 1-3 working days.Bulk order, 5-15 working days.
 
--Q7: If We Need The Products Urgently,Could You Push Our Order?
Answer: Yes, We could. As you know all our production could be with its schedule,if you indeed wanna the products urgently, we could arrange our people to over-time work and arrange your order first if all the original material is ready.
 
--Q8: How Could Contact You Anytime, Since We Have The Time Different?
Answer: You could contact me. I will always online. 
Send your message to this supplier
Avatar
Miss ruby
sale
*From:
To: Miss ruby
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now

Find Similar Products By Category