Gold Member Since 2014
Audited Supplier
Shenzhen U-Win Electronic (China) Co., Limited

Bluetooth Speaker, Waterproof Bluetooth Speaker, Speaker Bluetooth manufacturer / supplier in China, offering Outdoor Portable Colorful LED Bluetooth Speakers Wholesale Waterproof Wireless, Catclaw for iPhone Mobile SLR Self Artifact Ds Shooting Zoom Controller, Full Capacity 32GB Card Class 10 Micro SD Memory Card and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product ungroup Outdoor Portable Colorful LED Bluetooth Speakers Wholesale Waterproof Wireless

Outdoor Portable Colorful LED Bluetooth Speakers Wholesale Waterproof Wireless

Purchase Qty.:
(Pieces)
1-9 10-99 100-499 500-999 1,000+
FOB Unit Price: US $11 US $10 US $9 US $8 US $7
Purchase Qty. (Pieces) FOB Unit Price
1-9 US $11
10-99 US $10
100-499 US $9
500-999 US $8
1,000+ US $7
Get Latest Price
Port: Shenzhen, China
Production Capacity: 10000PCS/Month
Payment Terms: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, Money Gram, in Cash

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: OFW
  • Amplification Type: Active
  • Interface: RJ-45,RJ-11
  • SNR: 81-90dB
  • Special Function: USB Disk Support
  • Bluetooth Profile: V3.0+EDR
  • Frequency: 100Hz-20kHz
  • Logo: Available
  • Colour: Several
  • Keyword: Waterproof Bluetooth Speaker
  • Trademark: OEM
  • Specification: CE FCC RoHS
  • HS Code: 8507600090
  • Type: Bluetooth Wireless Speaker
  • Usage: Mobile Phone, Portable Player, Computer, Home Theatre System, Radio, TV, Stage/DJ, Karaoke
  • Sound Channel: 2.0
  • Color: Black
  • Compatible Product: Universal
  • RF Distance: 10m-25m
  • Working Voltage/Current: .3∽4.2V
  • Sample: Available
  • Bran Name: New Product Water Cube Mini Bluetooth Speaker Wit
  • Support T: F Card, USB, LED, FM
  • Transport Package: Paper Box for Two Wheels Scooter Hoverboard
  • Origin: Shenzhen China
Product Description

outdoor portable colorful led bluetoothspeakers wholesale waterproof Wireless 
Bluetooth profile: V3.0+EDR
Bluetooth protocol:HFPV1.5,A2DPV1.2,AVRCPV1.0
RF distance:10M
Frequency:200HZ-20KHZ
SNR:≥85db  
Distortion:≤0.5%
Working voltage/current:3.3∽4.2V
Charging voltage/current:DC 5V
Battery capacity:1200mAh 18650
Rated power:3W
Material:ABS
1.Wireless Bluetooth Input
2.Hand-free function
3.Play/pause
4.Vol.-/Previous song
5.Vol.+/Next song
6.Line in
7.Support TF card                                        9. Colorful LED lights(Option)

AFQ:
--Q1: Could We Have OEM Package for That Products?
(OEM is Short for Original Equipment Manufacturer)
Answer:Yes, you could. We are very specialized in doing OEM, and almost all our clients would like ask us do that for them, that would be much better for the business and brand. And we would suggest our clients to do that if he or she do not required.
 
--Q2: If We Do Not Have The Designer, Could You Help Us to Design and How Much Should We Pay?
Answer: Yes, we could. If you do not have the designer, we could help you to design. But if your people could design that would be helpful, otherwise need a little more time to do the design. We do not need you to pay the fee of the design if your order quantity could reach our MOQ.
 
 
--Q3: What is The After-sale Service?
Answer:
    1. We will send you free samples for the new one.
    2. We will give you the best suggestions and the market trend.
    3. If our products have any problem, we will resend the same amount for the default ones, and you send us back for the default ones.
 
--Q4: What is The Best Shipping Way to Our Country?
Answer: For the best shipping that would be depends on the weight, timeliness. But we promise we will tell you the best shipping way based on your order.
 
--Q5: What Should I Do If I Make The Order to You?
Answer: Two things you need to do. When we get all the details (detail products information, delivery address, contact person and number)of your order ,we will make out an invoice and send you, you check the detail for the invoice, if you confirm then arrange the payment. And we will arrange your order when you deal the payment.
 
--Q6: What Would Be The Delivery Time For The Goods?
Answer: That would be depends. Like the sample order, 1-3 working days.Bulk order, 5-15 working days.
 
--Q7: If We Need The Products Urgently,Could You Push Our Order?
Answer: Yes, We could. As you know all our production could be with its schedule,if you indeed wanna the products urgently, we could arrange our people to over-time work and arrange your order first if all the original material is ready.
 
--Q8: How Could Contact You Anytime, Since We Have The Time Different?
Answer: You could contact me. I will always online. 
Send your message to this supplier
Avatar
Miss ruby
sale
*From:
To: Miss ruby
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now

Find Similar Products By Category